'Hayalet Sürücü'den güle güle

'Hayalet Sürücü 2'nin final sahnesi çekimleri için bir haftadır Pamukkale'de bulunan Nicolas Cage, Denizli'den ayrıldı.

Haberler 03.02.2011 - 13:46

Hollywood yıldızı Nicolas Cage Yunanistan'dan gelen özel bir uçakla bu sabah Denizli'den ayrıldı.

Sanatçının Denizli Çardak Havaalanı'ndan transferinin Gözen Air tarafından yapıldığı, eşi ve çocuğuyla birlikte İngiltere'ye gittiği bildirildi.

Bu arada Denizli Valisi Yavuz Erkmen, 'Hayalet Sürücü 2' filminin tanıtım bakımından çok yararlı olacağını belirterek, ''Filmin bir bölümünün Denizli'de çekilmesi, tanıtıma önemli katkıda bulunacak. Filmin bu yıl ya da gelecek yılın başlarında vizyona gireceği belirtildi. Gösterime girmesiyle Pamukkale'yi daha çok kişi görecek'' dedi.

Erkmen, Denizli'ye daha çok Avrupa ve Uzakdoğu ülkelerinden turist geldiğini, Hayalet Sürücü 2 filminin sağlayacağı tanıtımla Pamukkale'nin ABD'lilerin de ilgisini çekeceğini kaydetti.

Oscar Ödüllü Nicolas Cage'nin başrolünü oynadığı 'Hayalet Sürücü 2'nin final sahnelerinin çekimi, bir haftadır Pamukkale'de yapılıyordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız