''HDP sadece istemeye alışmış''

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "HDP sadece istemeye alışmış, oyu ve desteği milletten, icraatı ve uygulamayı AK Parti'den istiyor, çözüm sürecindeki rolü istemekten öteye geçmiyor" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.07.2015 - 16:22

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitter'daki hesabından açıklama yaptı.

HDP'nin değil, AK Parti'nin alacağı oyun sürecin gidişatına etki yapacağını, asıl belirleyici aktörün AK Parti olduğunu söylediklerini belirten Akdoğan açıklamasında, "Çözüm Süreci'nin aktörlerine ve yürütücüsü Hükümet'e savaş açan HDP'nin hala süreçte her şeyi AK Parti'den istemesi çok ironik. HDP sadece istemeye alışmış, oyu ve desteği milletten, icraatı ve uygulamayı AK Parti'den istiyor, süreçteki rolü istemekten öteye geçmiyor" ifadesine yer verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız