'Heyelan ve sel riski yok'

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde uçurumun kenarındaki binada hizmet veren okulla ilgili açıklama yapan, Trabzon Vali Vekili Kamil Sarıaslan, ‘’İddia edildiği gibi heyelan ve sel riski yoktur. Okul teknik elemanların raporları çerçevesinde hizmet vermeye devam etmektedir'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 30.11.2012 - 17:08

Trabzon'un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy Beldesi'nde uçurumun kenarında bulunan okul görenleri şaşırtıyor.

Okulla ilgili açıklamada bulunan Trabzon Vali Vekili Kamil Sarıaslan, okulun beldede 1998 yılında gerçekleşen sel üzerine 2003 yılında belediye binası olarak inşa edildiğini söyledi.

Okulun, belediye yeni binasında hizmet vermeye başladıktan sonra Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nün teknik elemanlarının uygun görüşü doğrultusunda Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildiğini belirten Sarıaslan, ''Bina bu tarihten itibaren Adnan Kahveci İlkokulu olarak hizmet vermektedir. İddia edildiği gibi heyelan ve sel riski yoktur. Okul teknik elemanların raporları çerçevesinde hizmet vermeye devam etmektedir'' diye konuştu.

Beşköy Belde Belediye Başkanı Yahya Narmanlı ise okul binasında bir sorun olmadığını, okul çevresinde bazı tadilatlara ihtiyaç bulunduğunu dile getirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız