İdlib'de 1 asker şehit

İdlib'de kurulmasına devam edilen 6 numaralı gözlem noktasındaki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına, terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen roket ve havan saldırısında 1 asker şehit oldu, 5 asker ile 1 sivil görevli yaralandı.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 06.02.2018 - 09:03 Son Güncelleme : 06.02.2018 - 09:50

Arşiv

Son dakika haberi! 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, İdlib'de kurulmasına devam edilen 6 numaralı gözlem noktasındaki TSK unsurlarına dün terör örgütleri tarafından roket ve havan saldırısı düzenlendi.

Bir askerin şehit olduğu, hayati tehlikesi olmayacak şekilde 5 asker ve bir sivil görevlinin yaralandığı belirtilen açıklamada, saldırının ardından terör örgütü mensuplarına, bölgedeki ateş destek vasıtalarıyla karşılık verildiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

İdlib'de kontrol noktası oluşturmak için yola çıkan konvoya 30 Ocak'taki saldırıda da iki sivil görevli şehit olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız