İETT'nin kadın yolculara özel gece düzenlemesi başladı

İETT, kadın yolcuların saat 22.00'den sonra güzergah üzerinde, durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması, tüm hatlarda hayata geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 18.11.2016 - 17:45 Son Güncelleme : 19.11.2016 - 01:01

İETT'nin kadın yolcuların saat 22.00'den sonra güzergah üzerinde, durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi.

Uygulama kapsamında şoförler, kadın yolcuların taleplerine, trafik güvenliğini tehdit etmeyecek; yol, yolcu ve çevre güvenliğine yönelik herhangi bir risk oluşturmayacak en yakın noktada durarak indirdi.

Yolcu Ceyda Ada yaptığı açıklamada, kadınlar için uygulamanın olumlu olduğunu söyledi. Ada, "En azından belli bir saatte evine yakın bir yerde hemen inip evine gitmesi iyi bir uygulama. Tenha yerler açısından güzel bir uygulama." dedi.

Uygulamanın güzel olduğuna dikkati çeken Nihal Özçapkın da, "Özellikle kadınlar için güvenlik açısından keyfi olmasa bile işimiz icabı dışarıda olduğumuzda şoförden rica ettiğimizde uygun yerde inmemiz iyi bir şey." diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız