İki İsrailliye eroin satarken yakalandılar

İzmit’in Gebze ilçesinde düzenlenen bir operasyonda 2 İsrail vatandaşının da aralarında bulunduğu 5 kişi 15.5 kilogram uyuşturucu ile yakalandı.

Haberler 23.01.2012 - 15:42

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir suç oluşumuna yönelik takibe aldıkları bir otomobili, TEM otoyolu Gebze turnikelerinde durdurdu.

Otomobilde 15 kilo 442 gram eroin maddesi ele geçirilirken, emekli polis memuru olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü Abdurrahman G. ile uyuşturucunun sahipleri olduğu öne sürülen Mustafa K, Ercan B. ve eroin maddesinin alıcıları oldukları savunulan David T. ile Simon C. yakalandı.

David T. ile Simon C. isimli kişilerin İsrail vatandaşı olduğu öğrenildi.

Yakalanan 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız