‘İşsiz’e iş, işsizleri güldürdü

Şırnak'ta geçici işe alınacak 30 kişiyi belirlemek için yapılan kura çekiminde ''Mehmet İşsiz'' adlı kişinin isminin çıkması gülüşmeler neden oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 06.03.2010 - 11:39

Şırnak Üniversitesi, Şırnak Elektrik ve Temizlik A.Ş. ve İŞKUR iş birliği ile hazırlanan ''Şırnak Üniversitesi Yerleşkesi'nin Ağaçlandırılması'' projesi kapsamında alınacak 30 kişilik işe girebilmek için 314 kişi başvurdu.

Başvuru sayısının fazla olması üzerine Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası'nda noter huzurunda yapılan kura çekiminde işe alınacakların isimler tek tek okunurken, ''Mehmet İşsiz''in isminin anonsu salondu gülüşmelere neden oldu.

Şırnak Elektrik ve Temizlik A.Ş. yetkilisi İbrahim Şenel, işsizlik oranını azaltmak amacıyla İŞKUR'la çeşitli projeler geliştirdiklerini belirterek, ''Geçici olarak insanları istihdam ediyoruz'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız