İstanbul ve Ankara'da elektrik kesintisi

Boğaziçi ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından, 1 Mart Pazar günü İstanbul’da ve Ankara'da bazı semtlere elektrik verilemeyeceği duyruldu.

Haberler 26.02.2009 - 20:50

Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa ve Küçükcekmece  İşletme Müdürlüklerininin çalışmaları nedeniyle bu bölgedeki bazı yerlerde 1 Mart Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Enerji verilemeyecek yerler ve saatleri şöyle:

Bahçelievler'de, 08.30-15.00 saatleri arasında; Çobançeşme Mahallesi,  Kalender ve Güneşli sokaklar.

Küçükcekmece'de, 09.00-15.00 saatleri arasında: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, İSDÖK Sanayi sitesi ve civarı.

Gaziosmanpaşa'da, 08.30-11.30 saatleri arasında; Yeşilpınar, Çıçır, Akşemsettin, Alibeyköy, Merkez, Yıldıztabya, Şemsipaşa mahalleleri, Sanayi  Sitesi, Güzeltepe, İSKİ Taşköprü, Pompa Yolu, Fevzi Çakmak, Cumhuriyet ve  Karadeniz Mahalleleri ve civarı.

Bayrampaşa'da, 08.00-17.00 saatleri arasında; Kocatape Mahallesi, Mega Center'ın bir kısmı Pazar Caddesi, Şehir Parkı Caddesi 3.14.16. sokak ve civarı.

ANKARA
Dağıtım şebekelerinde planlanan yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle, 1 Mart Pazar günü Ankara'nın da bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 09.00-14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak yerler ve saatleri şöyle:

Çankaya ilçesine bağlı Tunalı Hilmi Caddesi No:54 ve civarı, Esat, Kenndy Caddesi, Yalım Sokak, Beykoz Sokağının bir kısmı ve civarı, Beypazarı ilçesine bağlı Ayvaşık Mahallesi, Boztepe Mevkii, Çağrıkent, Boztepe villaları ve civarı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız