İstanbul'da asker uğurlamasında can güvenliğini hiçe saydılar

İstanbul'da asker uğurlama eğlenceleri yine izleyenleri korkuttu. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde bina aralarında havai fişek atıldı, tabanca ile ateş edip yol kesildi. Polis ise şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haberler NTV Haber 29.11.2019 - 11:41

Asker uğurlamalarında yine çevre halkının güvenliğini hiçe saydılar. 

Sarıyer, Şile, Maltepe ve Ümraniye ilçelerinde düzenlenen asker uğurlamaları trafikte paniğe neden oldu. Binaların arasında havai fişek atıldı, tabancalarla ateş edildi, konvoy halinde trafiğe çıkanlar yol kapattı. Araçlarla yapılan hareketleri, çevredekiler şaşkın bakışlarla izledi. Yol boyunca yakılan meşaleler, trafikte diğer sürücülerin zor anlar yaşamasına yol açtı. Bu sırada, havaya ateş edenler oldu.

Başka bir adreste ise patinaj çeken araçlar ortalığı dumana boğdu.  Tehlikeli haraketler yaparak, trafiği birbirine katıp, yol kapatanlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Polis hem kendi hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye atan bu kişileri bulmak için çalışma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız