İstanbul'da otomobil kumsala uçtu

Beylikdüzü'nde vitesleri karıştırdığı öne sürülen sürücü otomobiliyle 7 metrelik uçurumdan kumsala uçtu. Sürücü hafif şekilde yaralanırken, kumsala düşen otomobilin başına giden turistler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberler DHA 15.03.2021 - 11:20

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi Mavi Marmara Caddesi'nde iddiaya göre, 7 metrelik uçurumun ucunda otomobilin içinde iki arkadaşıyla birlikte alkol alan Ömer B., otomobilini hareket ettirmek istedi.

12 Mart Cuma günü saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda vitesleri karıştıran sürücü, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti, içinde 3 kişinin olduğu otomobil 7 metrelik uçurumdan kumsala düştü.

Sürücünün arkadaşları kazanın ardından olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, alkollü sürücü ise hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ambulansın içinde ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan kontrollerde Ömer B.'nin 186 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Yaralı sürücü, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmek istemedi. Polisler ifadesini almak üzere sürücüyü karakola götürürken, ehliyetine de el konuldu.
TURİSTLER HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİ

Yaşanan kazada, ilginç anlar da yaşandı. Uçurumdan düşen otomobil, kumsalda gezen turistlerin ilgisini çekti. Aracın başına giden turistler fotoğraf çektirdi.
"GERİ VİTESE TAKAYIM DERKEN AŞAĞI İNDİK"

Yaşadığı kazayı anlatan sürücü Ömer B., "Şurada duruyordum. Geri vitese takayım derken aşağı indik. Kimse yoktu tek başımaydım" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız