İstanbul'da toplu taşıma cuma günü yüzde 50 indirimli

İstanbul'da toplu taşıma araçlarının "Avrupa Hareketlilik Haftası" dolayısıyla 22 Eylül Cuma günü yüzde 50 indirimli olacağı açıklandı.

Haberler DHA 20.09.2017 - 17:15

"Avrupa Hareketlilik Haftası" nedeniyle 22 Eylül tarihinde İstanbul'da toplu ulaşım yüzde 50 indirimli olacak.

Şehir merkezlerinde motorlu taşıt trafiğinin kısıtlanması, vatandaşların toplu ulaşıma ve harekete teşvik edilmesi için 2002 yılından bu yana dünya genelinde birçok şehirde kutlanan "Avrupa Hareketlilik Haftası"na bu yıl 48 ülkeden 2 bin 310 şehir katılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi de "Avrupa Hareketlilik Haftası" dolayısıyla 22 Eylül 2017 Cuma günü, 06:00-20:00 saatleri arasında toplu ulaşımın yüzde 50 indirimli olmasına karar verdi.

Etkinlik kapsamında Kartal-Bostancı sahilyolu, Bostancı istikametinde motorlu araç trafiğine kapatılarak; yaya, bisiklet ve toplu taşıma araçlarına tahsis edilecek.

Etkinlikler, Kartal İDO İskelesi ile Bostancı arasında Saat 14.00’te başlayacak ve Bisiklet Turu ile devam edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız