İstanbul'da Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bina çöktü

İstanbul İkitelli'de mobilya mağazasında çökme meydana geldi. Valilik, ilk bilgilere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi. Binanın, yanındaki inşaat kazısı nedeniyle çöktüğü sanılıyor.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı, DHA 24.08.2021 - 16:15

İstanbul Başakşehir'deki Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan mobilya mağazasında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekibi, çevreyi güvenlik şeridiyle kapattı.

YANDAKİ İNŞAATIN TEMEL KAZISI NEDENİYLE ÇÖKMÜŞ OLABİLİR

İçinde asma kat bulunan mobilya mağazasının yandaki inşaatın temel kazısı nedeniyle çöktüğü sanılıyor.

SESLER GELİNCE MAĞAZADAKİLER DIŞARI KAÇTI

Mağazadan sesler gelmesi üzerine içeridekilerin dışarı çıktığı, enkazda kimsenin kalmadığı belirtiliyor.

"YARALI VE CAN KAYBI YOK"

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Bugün saat 15.15’te alınan bir ihbarda, Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi MASKO Mobilyacılar Sitesi’nde tek katlı bir mobilya atölyesinin çatısının çöktüğü bildirilmiştir. Olay yerine ivedilikle AFAD, itfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilerek çevrede gerekli güvenlik önlemleri alınmış olup çalışmalar devam etmektedir. Alınan ilk bilgilere göre olayda yaralı ve can kaybımız bulunmamaktadır.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız