İstiklal Caddesi'nde ölüm

İstiklal Caddesi'nde kalp krizi geçiren 75 yaşındaki bir vatandaş, uzun süre kalp masajı yapılmasına rağmen kurtarılamadı.

Haberler DHA 29.09.2015 - 18:12

Nurdan Bal (75), İstiklal Caddesi'nde yürürken aniden yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekibi, kalp krizi geçirdiği anlaşılan Nurdan Bal'a uzun süre kalp masajı yaptı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Nurdan Bal kurtarılamadı.

EŞİ OLAY YERİNE GELDİ

Polis ekipleri, Nurdan Bal'ın eşine haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen kadın, kocasının yerde yatan cansız bedenini görünce şoke oldu. Gözyaşlarına boğulan kadın telefonla yakınlarına haber verdi.

Cenaze, daha sonra morga kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız