Jandarma karakoluna saldırı: 1 şehit

Diyabakır'da bir jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.

Haberler 02.11.2012 - 18:04

Diyarbakır'dan bir şehit haberi geldi.

Lice ilçesindeki Duru Jandarma Karakolu Narlı üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır-Bingöl karayolu Hani yol ayrımında bulunan Duru Jandarma Karakolu'na Narlı üs bölgesine sızma girişimde bulunan PKK'lı teröristler, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Üste görevli askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. 2 saat süren çatışma sırasında 2 terörist de öldürüldü.

Saldırı sonrası başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor.

SİİRT'TE EL YAPIMI PATLAYICI
Öte yandan Siirt'in Eruh ilçesindeki operasyonlar sırasında araziye döşenmiş basma düzenekli el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Yapılan açıklamada Bilgili köyü kırsalında bulunan patlayıcının olay yerinde imha edildiği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız