Japonya'ya yardım albümü

Rihanna, U2, Justin Bieber ve Bon Jovi gibi isimler Tokyo’daki depremzedeler için bir araya geliyor.

Haberler 23.03.2011 - 13:46

Japonya'da yaşanan 9 büyüklüğündeki deprem ve yer açtığı hasar müzik dünyasının ünlü isimlerini de harekete geçirdi. Rihanna, U2, Justin Bieber, Bon Jovi ve Nicki Minaj deprem ve tsunami mağdurları için ortak bir projeye imza atıyor.

BBC'nin haberine göre, projenin yapımcılığını yapan Universal'ın yöneticileri albümün bu hafta sonunda tüm dünyada piyasaya sürüleceğini söyledi.

Albümde yer alacak şarkıların lisesi ya da yeni şarkılara yer verilip verilmeyeceği henüz belli değil ancak gelirin Japon Kızıl Haç'ına bağışlanacağı açıklandı.

Beady Eye, Primal Scream, Graham Coxon, Paul Weller gibi başka sanatçı ve gruplar da gelecek ay Londra'da yapılacak ve geliri yine depremzedelere bağışlanacak bir yardım konserine hazırlanıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız