Kabine toplantısı sona erdi

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Osman Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçinin durumu toplantıda ele alındı.

Haberler NTV Haber 25.10.2021 - 19:18

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bir kez daha bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantı saat 15.35'te başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "İstenmeyen adam' ilan edeceğiz'' dediği, Osman Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçinin durumu toplantıda ele alındı.

Osman Kavala'nın serbest bırakılması çağrısı yapan ABD, Almanya ve Fransa dahil 10 ülkenin Ankara büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrılmış ve uyarılmıştı.

SALGINLA MÜCADELE

Salgınla mücadele sürecinin de toplantıda ele alındığı tahmin ediliyor. Yeni vaka ve can kayıplarının önüne geçilmesi için atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da bir sunum yaptığı tahmin ediliyor.

Bu ayın sonunda İtalya'nın başkenti Roma, G20 Liderler Zirvesine ev sahipliği yapacak. Liderler Zirvesi öncesi son hazırlıklar da kabine toplantısında görüşüldü.

Terörle mücadele de Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin gündemindeydi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız