'Kader bahane olmamalı'

MHP lideri Bahçeli, 10 kişinin öldüğü asansör kazasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kader bahane görülmemelidir" ifadesini kullandı.

Haberler 08.09.2014 - 02:09

"Kader; sorumsuzluğa, vurdumduymazlığa, ilkelliğe bahane görülmemelidir."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mecidiyeköy'deki bir rezidansta 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasını bu sözlerle eleştirdi.

Bahçeli konuyla ilgili Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Kaza nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Bahçeli, iş güvenliği sorununa dikkat çekti.

MHP lideri, "İş güvenliği ve işçi sağlığı alanındaki zaaf ve aymazlıklar; denetim, dikkat ve kontrollerdeki zayıflıklar felaketlerin kapısını aralıyor" diye konuştu.

"Sürekli benzer faciaları yaşamaya mecbur muyuz? Devamlı surette ihmalkârlıkların ağır ve acı verici sonuçlarına katlanmak zorunda mıyız?" diye soran Bahçeli, şöyle devam etti:

"Mecidiyeköy’deki elim kazada hayata veda eden kardeşlerime Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Asansör kazasına yol açan her ayrıntının, her detayın titizlikle araştırılıp gün yüzüne çıkarılmasını ümit ediyor ve bekliyorum.

Tevekkül, tedbire engel değildir. Kader; sorumsuzluğa, vurdumduymazlığa, ilkelliğe bahane görülmemelidir."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız