Kadınları teşhir ürününe benzeten müftüye soruşturma

Diyanet İşleri Başkanlığı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kamuoyunun tepkisine neden olan Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı hakkında soruşturma başlattı.

Haberler DHA 22.09.2017 - 09:59 Son Güncelleme : 22.09.2017 - 10:02

Gölcük Müftüsü Yazıcı'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı "Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana..." paylaşımı büyük tepki çekmişti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın talimatıyla tepkilere neden olan paylaşımı yapan Gölcük Müftüsü Yazıcı hakkında soruşturma başlatıldı.

İŞTE TEPKİ ÇEKEN O PAYLAŞIM

Birçok kişi, bu imalı paylaşıma tepki göstermeye başlamıştı. Attığı mesajda başı açık kadınları hedef aldığı yorumları yapılan Yazıcı, tepkilerin giderek artması üzerine bu paylaşımını silmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız