Karaman'da kamyonet devrildi: 3 ölü, 2 yaralı

Kazada ölen ve yaralananların aynı aileden olduğu öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 13.11.2015 - 19:52

Karaman'da kamyonetin devrilmesi sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Necip Atçeken(74) yönetimindeki 42 BG 133 plakalı kamyonet, Karaman - Konya karayolu 15. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Kazada kamyonette bulunan Mustafa(73), Cengiz(51) ve Alime Atçeken (60) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ile eşi Semahat Atçeken(74) yaralandı. Yaralılar Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Mustafa ve Alime Atçeken'in sürücü Necip Atçeken'in kardeşi, Cengiz'in de Mustafa Atçeken'in oğlu olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemeden sonra kazada ölenlerin cenazeleri Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız