Kazada savrulan otomobil apartman bahçesine uçtu

Ankara'da, çarpışan iki otomobilden biri savrularak trafik levhalarını parçaladıktan sonra aparatmanın bahçesine uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.07.2020 - 04:37

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki aracın çarpıştığı, otomobillerden birinin savrularak apartman bahçesine düştüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turan Güneş Bulvarı'nda sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 06 AEZ 183 plakalı otomobil ile Okan Kılıç yönetimindeki 06 YA 0264 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrularak kaldırımdaki trafik levhalarına vuran 06 YA 0264 plakalı otomobil daha sonra yol kenarındaki apartmanın bahçesine düştü.

Kazada, her iki aracın sürücüleri ile 06 YA 0264 plakalı araçta bulunan Ali Eren Yurdakul yaralandı. 

Olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız