Kılıçdaroğlu: Uyarıyorum, sakın ha!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye’ye girileceği iddiaları üzerine "Uyarıyorum, sakın ha” dedi.

Haberler ntv.com.tr 30.06.2015 - 10:15

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

Suriye’ye girmeye kalkarlarsa bugün yaşadığımız faturadan daha ağırını ödemeye hazır olmalıyız. Bu iş Saray’da oturmaya benzemez. Uluslararası dengeleri baştan beri AKP hükümeti okuyamadı, o nedenle bu noktaya geldik. Şimdi hiç değilse, eski bir Genelkurmay Başkanı’nın (‘Bu iş Suriye devleti ile çözülsün’ diyen İlker Başbuğ) sözlerine kulak versinler. Türkiye’yi maceraya sürüklemesinler.

Uyarıyorum, sakın ha! Bu senaryo Türkiye’ye ağır bedeller ödetti, ödetmeyi sürdürür. En tehlikeli olanı dış politikayı iç politika unsuru haline getirmektir. Maalesef AKP bunu yaptı. Korkarım devam etme niyetinde. Bu ülkenin sadece bir yurttaşı olarak da hükümeti sağduyuya davet ediyorum.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız