Kılıçdaroğlu'ndan Haydarpaşa eleştirisi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''İsrail'e yangın söndürme uçağı göndermesini son derece olumlu görüyoruz. Bu duyarlılık güzel bir şey ama aynı duyarlılık Haydarpaşa yanarken de keşke gösterilebilseydi'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 04.12.2010 - 11:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin ''Türkiye'nin İsrail'de çıkan yangınla ilgili yangın söndürme uçakları göndermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, ''İsrail'e gönderilen uçaklar insani davranışın sonucudur. Son derece olumlu görüyoruz. Bu duyarlılık güzel bir şey ama aynı duyarlılık Haydarpaşa yanarken de keşke gösterilebilseydi'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 18 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kurultayıyla ilgili sorulara da ''Hiçbir sorun yok'' yanıtını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız