Kömür madeninde göçük: 4 işçi öldü

Eskişehir'de özel sektöre ait maden ocağında meydana gelen göçükte 4 işçi hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 02.04.2012 - 21:17

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesine bağlı Koyunağılı köyündeki kömür madeninin üretim bölümünde saat 18.00 sıralarında göçük meydana geldi.

Göçükte kalan Ramazan Karacan (48), İsa Mırık (38), Hamza Aktürk (45) ve Hüseyin Kök (44) hayatını kaybetti.

Göçükten çıkarılan işçilerin cesetleri Beypazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, cumhuriyet savcısı madende inceleme yaptı, jandarma ekipleri ocağın girişinde güvenlik önlemi aldı.

Göçükle ilgili açıklamada bulunan Mihalıççık Kaymakamı Zekeriya Göker, göçüğün saat 18.30'da 280 metre derinlikte meydana geldiğini söyledi.

Göker, ''Madende yalancı tavan olarak bilinen tavanın çökmesi sonucu Hamza Aktürk (45), Ramazan Karaca (48), İsa Mırık (38) ile Ordu'dan gelen Hüseyin Kök (44) hayatını kaybetti. Göçükten çıkarılan işçilerin cesetleri Beypazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şu anda yaralı yok'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız