Kurtulmuş: Yeni oluşum açıklaması yakında

Saadet Partisi lideri Kurtulmuş, ''yeni oluşum'' konusunda görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi. Saadet partili belediye başkanları da Kurtulmuş'a tam destek verdiklerini belirtti.

Haberler 26.09.2010 - 16:20

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Özel Kalem Müdür Yardımcısı Musa Güldibi ile Esra Gün'ün Antares Alışveriş Merkezi’ndeki nikah törenine gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kurtulmuş, bir gazetecinin ''bundan sonraki oluşum'' ile ilgili sorusu üzerine şunları kaydetti:

''Bir açıklama yapmayacağım. Düğüne geldim. Bütün görüşmelerimizi yapıyoruz. Görüşmeler gayet güzel gidiyor. Bizim planladığımızdan daha güzel geçiyor görüşmeler. Bu harekete, bu partiye emeği geçen herkesle konuşuyoruz. Bütün arkadaşlarımız da yüreğindeki, içindekini, zihnindekini açık bir şekilde bizlerle paylaşıyor. Karar oluşacak, oluştuktan sonra da bütün kamuoyuna teferruatıyla paylaşacağız. Olgunlaştırıyoruz.''

Kurtulmuş, ''Bu hafta içinde olur mu?'' sorusuna ise ''Tabi bu hafta içinde olur'' karşılığını verdi.

Bu arada eski Genel Başkan Recai Kutan da nikaha girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlamayarak, ''Ben bu güne kadar tek kelime konuşmadım'' dedi.

Parti içinden gelen haberler Kurtulmuş ve ekibinin yeni bir parti kurmayı ağırlıklıolarak düşündükleri yönünde.

BELEDİYELERDEN DESTEK
Saadet partili belediye başkanları da Kurtulmuş'a tam destek verdiklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız