Manisa'da freni boşalan kamyon oyun parkına daldı: Çocuklar son anda kurtuldu

Manisa'da henüz bilinmeyen bir nedenle freni boşalan kamyonet yakınındaki çocuk oyun parkına daldı. Kamyonet direğe çarparak durabildi. O sırada oyun oynayan çocuklar da şans eseri yara almadan kurtuldu.

Haberler DHA 21.09.2020 - 20:50

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, freni boşalan kamyon oyun parkına daldı. 

Kaza, Selvilitepe Mahallesi Okyay Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Birol Zaman'a ait park halindeki kamyonetin henüz bilinmeyen bir nedenle frenleri boşaldı.

Geriye doğru kaymaya başlayan kamyon yaklaşık 150 metre gittikten sonra çocuk parkına daldı. O sırada parkta oyun oynayan çocuklar, beton elektrik direğine çarparak duran kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Parkta oyun oynayan çocuklardan birinin bisikleti ise devrilen elektrik direğinin altında kalarak kullanılmaz hale geldi.

Olayda ölen veya yaralanan olmazken, kamyonda ve çocuk parkında maddi hasar meydana geldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız