Manisa'da 'uçak düştü' ihbarı asılsız çıktı

SON DAKİKA HABERİ: Manisa'nın Selendi ilçesinde uçak düştüğü yönündeki ihbar asılsız çıktı. Güvenlik güçleri bölgede arama çalışmasını sonlandırdı.

Haberler DHA 18.02.2019 - 14:21 Son Güncelleme : 18.02.2019 - 15:17

Manisa Selendi'nin kırsal Çortak Mahallesi'nin dağlık kesimine, bugün saat 12.30'da uçak düştüğü yönünde jandarmaya ihbar geldi.

Güvenlik güçleri, köylülerden gelen ihbarla harekete geçti.

Uçağın düştüğü belirtilen bölgede jandarma 3 ekip halinde arama çalışması yaptı. Ekiplerin çalışması sonlandı ve ihbar asılsız çıktı. 

VALİDEN AÇIKLAMA

Manisa Valisi Ahmet Deniz "Bir vatandaşımız alçaktan geçen uçağı gördükten sonra 'düştüğünü zannetim' şeklinde ihbarda bulunuyor. Ondan başka gören yok. Ekiplerimiz aramaya çıktı, henüz bir iz yok. Yanlış değerlendirmeyle yapılan bir ihbar olduğunu düşünüyoruz" açıklaması yapmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız