Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanlığı'na Cemal Cihan Coşkun seçildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Mesleki Yeterlilik Kurumu'nun (MYK) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Cemal Cihan Coşkun seçildi.

Haberler 19.03.2023 - 13:50

MYK Başkanı Adem Ceylan'ın 28. dönem milletvekili genel seçiminde milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından Kurum Yönetim Kurulu Başkanlığı için seçim yapıldı.

Seçimde, kurumda başkan yardımcısı olarak görev yapan Coşkun, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve MYK Başkanlığı'na seçildi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Coşkun, MYK'de 2009 yılında uzman yardımcısı olarak göreve başlayarak, sırasıyla mesleki yeterlilik uzmanı, strateji geliştirme başkanı ve başkan yardımcısı görevlerinde bulunmuştu.

Coşkun, ulusal ve uluslararası alandaki birçok konu başlığında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcisi olarak görev yapıyordu.

Coşkun, evli bir kız cocuk babası.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız