Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölümüne ilişkin soruşturmada takipsizlik

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümüne ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, Yılmaz'ın intiharında kendisini yönlendiren bir kişi bulunmadığını belirtti ve takipsizlik kararı verildi.

Haberler NTV Haber 24.02.2018 - 14:14 Son Güncelleme : 24.02.2018 - 14:19

Yavuz Yılmaz (sağdan ikinci)
Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın İstanbul Beykoz'daki evinde ölü bulunmasıyla ilgili savcılık takipsizlik kararı verdi.

Yılmaz'ın hayatına son vermesinde yönlendirici bir kişinin olmadığı belirlendi.

Savcılık karar yazısında Yılmaz'ın ''Temporal Lob Epilepsi'' rahatsızlığının yaşam kalitesini düşürmesi ve kaygı oluşturması nedeniyle bunalıma girdiğine vurgu yaptı.

Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, 15 Aralık 2017'de babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek hayatına son vermişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız