Meteorolojiden "fırtına" uyarısı

Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesinin beklendiği bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 13.01.2015 - 10:39

Meteoroloji, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (60-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesinin beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan "fırtına" uyarısına göre, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (60-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesi bekleniyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız