MHP’de muhaliflerden dava

MHP’de olağanüstü kurultay isteyen muhalif milletvekilleri, dava açtı.

Haberler Anadolu Ajansı 05.02.2016 - 16:49 Son Güncelleme : 05.02.2016 - 17:20

MHP’de muhalifler, olağanüstü kurultay için kasım ayından itibaren delegelerden toplamaya başladıkları imzaları, ocak ayı ortasında genel merkeze teslim etmiş ve yanıt için 15 gün bekleyeceklerini açıklamışlardı.

Bu süre sonunda genel merkezden herhangi bir yanıt alamayan muhalifler, "istemedikleri halde, mahkemeye gitmekten başka çareleri olmadığı" düşüncesiyle avukatlarına yetki vermişti.

Bunun üzerine, Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın'ın avukatları ortak hazırladıkları dilekçeyle, Sulh Hukuk Mahkemesine dava açtı.

Dava dilekçesinde, delegeler arasından belirlenecek 3 kişinin "Kurultay Çağrı Heyeti"nde görevlendirilmesi talebinde bulunuldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız