MHP'den asgari ücrete zam

MHP, personele uygulanan asgari ücret 825 liraya yükseltildi.

Haberler 11.02.2011 - 12:40

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkezin, 2011 Seçim Beyannamesinde 100 başlık altında topladığı, ''Milliyetçi Hareket Sözü ve Seneti'' olan seçim vaatlerini parti içerisinde uygulamaya başladığını bildirdi.

Ümit Şafak, açıklamasında şunları söyledi:

''2011 yılı için hükümetin net 570 TL olarak belirlediği asgari ücreti; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin 28 Ocak 2011 günü Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ilan edilen Seçim Beyannamesinde yer alan '2011 yılından itibaren 825 TL'lik net asgari ücret' uygulamasına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde başlanılmıştır.

Bu duruma göre Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde Asgari Geçim İndirimi hariç en düşük ücret 825 TL yapılmıştır.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız