MHP’lilerden bayraklı protesto

MHP'li vekiller, Diyarbakır'daki Nevruz kutlamasında Türk bayrağının bulunmamasını protesto etmek için Meclis’teki mikrofonlara Türk bayrağı astı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.03.2013 - 16:32

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Sadık Yakut'un başkanlığında toplandı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'in Nevruz Bayramı'na ilişkin gündemdışı konuşması sırasında, MHP'li milletvekilleri, sıralarda bulunan mikrofonlara Türk bayrağı astı.

MHP grup başkanvekillerinin oturduğu sıraların önünde de şehit fotoğrafları ile terör örgütü üyelerince öldürülen bir bebeğin fotoğrafına yer verildi.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, partili milletvekilleriyle bir araya geldiklerini belirterek, toplantıda Diyarbakır'daki Nevruz etkinliğindeki görüntüleri değerlendirdiklerini söyledi.

Diyarbakır'da Türk bayrağına hakaret edildiğini öne süren Şandır, ''Orada Türk milletine ve devletine meydan okunmuştur. Biz de Genel Kurul'da buna isyanın bayrağını çektik'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız