Muhalefetten sürpriz toplantı

Ankara'da muhalef cephesinde sürpriz bir toplantı gerçekleştirildi. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu'nun bir araya geldiği akşam yemeğinde, ülke meseleleri ve muhalefetin çalışmaları ele alındı.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 21.01.2022 - 02:49

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu akşam yemeğinde bir araya geldi.

Edinilen bilgiye göre, liderler daha önce ayrı ayrı yapılan görüşmelerde alınan karar gereği bir araya geldi.

Görüşmede, başta ülke meseleleri olmak üzere muhalefet partileri tarafından yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Güçlendirilmiş parlamenter sistem önerisinin kamuyla palyaşılmasına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Millet İttifakı, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Partisi'nden oluşuyordu. Bu toplantıyla Millet İttifakı'nın genişleyebileceğine yönelik net sinyaller de böylece verilmiş oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız