Nintendo Wii’ye video geliyor

Japonya’nın en büyük reklam ajansı Dentsu Inc.; Nintendo’nun popüler oyun konsolu Wii için video dağıtım servisi kuracak...

Haberler 25.12.2008 - 15:48

Oyun ve oyun ekipmanı üreticisi Nintendo, büyük hayran kitlesine sahip oyun konsolu Wii için yeni bir video dağıtım servisi başlatmak üzere Japonya’nın büyük reklam ajansı Dentsu Inc. ile işbirliğine gidiyor.

Japon iş hayatı mecmuası Nikkei’de yer alan habere göre, iki firma çizgi film ve benzeri programları dağıtmak üzere bir servis başlatacak. Servis Nintendo Wii üzerinde bulunan İnternet erişimi sayesinde çevrimiçi olarak erişilebilir olacak.

Habere göre önümüzdeki yılın ilk aylarında yayın hayatına başlayacak olan servis öncelikle Japonya’da çalışmaya başlayacak. Servisin tüm dünya geneline dağıtılması ise 2009 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Servisle birlikte sunulacak video içeriğin bir kısmı ücretsiz olarak dağıtılacak. Ücretsiz olarak dağıtılacak içeriğin finansmanı alınacak reklamlarla sağlanacak. Kullanıcılar nispeten daha yeni içeriğe kiralama veya satın alma modellerine dayalı olarak erişebilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız