Nüfus müdürlükleri KPSS günü açık olacak

İstanbul’da nüfus müdürlüklerinin, ön lisans mezunları için yapılacak KPSSS’nin gerçekleşeceği 16 Ekim Pazar gününde açık tutulacağını bildirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 14.10.2016 - 10:29

İstanbul Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, ön lisans mezunları için 16 Ekim Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek adayların kimliklerinin kayıp, çalıntı ya da unutulma ihtimallerini göz önünde tutularak tüm ilçelerde nüfus müdürlüklerinin açık tutulmasına karar verildiği kaydedildi.

Adayların ikametgah adreslerinin kayıtlı olduğu ilçeye bakılmaksızın sınav yerlerine ya da bulundukları muhite en yakın ilçe nüfus müdürlüklerine 07.00-10.30 saatleri arası sınav giriş belgesini ibraz ederek hizmet alabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, "Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz" ifadelerine de yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız