Öcalan: Benim yapacaklarım bitti

Avukatlarıyla haftalık olağan görüşmesini yapan Abdullah Öcalan’ın görüşme notları kamuoyuna duyuruldu. Öcalan, "Her iki tarafın beni taşeron olarak kullanmasına bugün itibariyle son veriyorum" dedi.

Haberler 29.07.2011 - 13:31

“Bundan sonra benim rolümü sürdürmem için sağlık, güvenlik ve özgür hareket alanının sağlanması gerekiyor” diyen ve PKK'lıların süreci iyi anlayarak, gerekirse kimseyi dinlememelirini isteyen Abdullah Öcalan’ın dikkat çeken sözleri şöyle:

-İşte “Sri Lanka gibi olacak” diyorlar. Üç yüz uçağı kaldırıp Kandil'i bombalayıp bitireceklerini söylüyorlar, yapacaksan ne duruyorsun!

-İran'ın şu anki durumu Saddam'ın durumuna benziyor. İran Kürt özgürlük damarını kökten bitirmek istiyor, çok tehlikelidir.
İran tehlikeli oynuyor, Bölgesel bir plan bu. Kürtlerin kazanımlarını ortadan kaldırmak istiyorlar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız