Öğrenci servisi değil, esrar deposu

Gaziantep'te öğrenci servisi olarak çalışan bir minibüste yapılan aramada, 140 kilo toz esrar ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 09.12.2011 - 12:09

Bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Gaziantep kent merkezinde durdurdukları bir minibüste arama yaptı.

İlk aramada uyuşturucuya rastlanılmaması üzerine öğrenci servisi olarak çalışan minibüs, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildi. Burada yapılan detaylı aramada, minibüsün tabanına özel yapılmış bölmede, 136 pakette toplam 140 kilo toz esrar ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili Derviş T. (25), kardeşi Emre T. (18) ve Halil O. gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan zanlıların, uyuşturucuyu Hakkari'den aldıklarını ve batı illerine götürmeye çalıştıkları sırada yakalandıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Zanlılardan Halit O'nun sigara kaçakçılığından sabıkasının bulundu tespit edildi. Zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız