Öğrenci servisi devrildi: 10 yaralı

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu 3'ü ağır 10 öğrenci yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 03.12.2015 - 12:16 Son Güncelleme : 03.12.2015 - 12:17

Merkeze bağlı Boğazköy köyünden taşımalı eğitimle Nevşehir'e gelen öğrencileri taşıyan Cengiz Dağdelen yönetimindeki midibüs, terminal kavşağı yakınlarında kar yağışı sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi.

Servisteki öğrencilerden Rabia Yavuz, Mustafa Karaşahin, Sevil Taşdemir, Muhammet Altıngöller, Hamza Öztürk, Musa Yurtsever, Uğur Şahin, Zeynep Yılmaz, Beyza Polat ve Hasan Hüseyin Taşdemir yaralandı.

Çeşitli hastanelere kaldırılan öğrencilerden durumu ağır olan Sevil Taşdemir, Nevşehir Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kolundan ağır yaralanan Muhammet Altıngöller ise Adana'ya sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız