Ömrünün ikinci yarısından yazdı

Ece Temelkuran, yakında çıkacak yeni kitabı 'İkinci Yarısı'nda ilk yarıdan, kesip sakladığımız, belki kaybettiğimiz ‘an’ları bir araya topluyor.

Haberler 06.05.2011 - 16:05

Ece Temelkuran, ömrünün ikinci yarısından yazdı. İçinizi burkacak ve sonra kalbinize su serpecek cümleleriyle “İkinci Yarısı” yakında çıkıyor.

“Ben artık ikinci yarıya girdim. Ve her fani gibi ben de birinci yarıdan ders aldığımı zannediyorum. Daha da fenası, bu derslerin işe yarayacağına dair bir ümidim var. Hayat denen şeyin her insanla yeniden sıfırdan başlaması ne büyük bir saçmalık!”

Ece Temelkuran, Everest Yayınları’ndan çıkacak bu kitabında ilk yarıdan, kesip sakladığımız, belki kaybettiğimiz ‘an’ları bir araya topluyor. O bir ‘an’a varmak için belki de. Çocukkenki bir ‘an’a, bir türlü anlatamadığımız, ama hep özlediğimiz...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız