One Love bu sene alkolsüz

Efes Pilsen’in sponsor olduğu One Love Festivali’nde bir süredir süren içki yasağıyla ilgili iddialara son noktayı festival yönetimi koydu. Yapılan açıklamaya göre etkinlik boyunca içki satışı yapılmayacak.

Haberler 14.07.2012 - 17:36

Bu yıl ismi “Efes One Love Müzik Festivali”nden “One Love Müzik Festivali”ne dönüştürülen festivalle ilgili son günlerde ortaya atılan “alkol yasağı”na ilişkin iddialar bugün açıklığa kavuştu. Festivalde bu yıl alkollü ürün satışı yapılmayacak.

Festival Yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada duyuruyu etkinlik başladıktan sonra yaptıkları için özür diledi.

Açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Yazılı anlaşmalarımız olmasına ve mevzuatlara uygun olmasına rağmen, işletme sahiplerinin ruhsatlarını kullandırmaması nedeniyle, etkinliğimiz süresince alkollü ürün satısı yapılamayacaktır. Tarafımıza çok kısa süre önce bildirilen bu durum nedeniyle tüm müzikseverlerden özür dileriz.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız