Otoban kenarında antrenman

Yüksekovalı tekerlekli kayakçılar pist olmaması nedeniyle karayolunda antrenman yapmak zorunda kalıyor.

Haberler Anadolu Ajansı 24.06.2015 - 13:58

Eski milli takım antrenörü Bayram Ören gözetiminde yıl içinde katılacakları şampiyonaların hazırlıklarını yapan Yüksekova Tekerlekli Kayak Takımı, geçen yıl katıldıkları yarışmalarda 20'si altın 50 madalya elde etti.

Genç sporcular, ilçede antrenman yapacak pist olmadığı için çalışmalarını dönüşümlü olarak Yüksekova-Şemdinli ve Yüksekova-Van karayolunda gerçekleştiriyor.

Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası için çalışmalarına devam eden sporcular, yoldan geçen araçlara ve tehlikeye rağmen saatlerce ter döküyor.

Milli Takım’da 10 sporcu olduğunu belirten Bayram Ören, “Geriye kalan 100 sporcumuzla da sağlam bir altyapı oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Yüksekova'da yapılması planlanan kayak tesisi temelinin bu yıl atıldığını dile getiren

Ören, şöyle konuştu: "Karayolunda idman yapmak gerçekten de çok zor. Bu tehlikenin de farkındayız ama buna mecburuz. İnşallah bu sene tesislerimiz yapıldıktan sonra daha iyi şartlarda idmanlarımızı gerçekleştireceğiz.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız