Özkök: İmkan olsa da gidebilsem

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Hilmi Özkök, İlker Başbuğ'un İnternet Andıcı Davası'nda yargılanması konusunda, "Keşke imkanım olsa da gitsem" dedi.

Haberler 29.03.2012 - 09:19

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, duruşmada ''Hani nerede o eski genelkurmay başkanları. Hiçbiri burada yok. Onların başına gelse, biz koşa koşa gelirdik buralara" demişti.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan Hilmi Özkök, Başbuğ'un sözleri üzerine, "Ben İzmir'deyim, imkan olsa da orada olsam, kendisi gitmiş midir onu bilmiyorum. Ne etkisi olur bilmem ama İstanbul'da genelkurmay başkanları var" diye konuştu.

Özkök, Balyoz Davası sanıklarının kendisinin tanık olarak dinlenilmesini istemesi konusunda da mahkeme çağırırsa ifade vermeye gideceğini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız