Özkök: Seve seve giderim

Anayasa Mahkemesi’nin kararına çok sevindiğini belirten eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, “Balyoz” davasında yeniden yargılama başladığında tanıklık yapabileceğini söyledi. Özkök, “Gitmemek olur mu? Davet geldiğinde gönülden seve seve giderim" dedi.

Haberler NTV Haber 20.06.2014 - 05:42

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, Anayasa Mahkemesi’nin “Balyoz” kararını değerlendirdi.

Hürriyet gazetesine konuşan emekli Orgeneral Özkök, karara çok sevindiğini belirterek, “Haksızlığın önlenmesinden dolayı memnunum" dedi.

Hilmi Özkök, yeniden yargılama sürecinde davet gelmesi durumunda tanıklık yapacağını ifade ederek, “Gitmemek olur mu? Kim olursanız olun davet gelirse gitmek mecburiyetiniz var. Davet geldiğinde gönülden seve seve giderim" diye konuştu.

Davet edilmesi durumunda nasıl bir ifade vereceği sorusuna ise Özkök, "Kasaptaki ete soğan doğranmaz. O nedenle çağrılmadan, bir davet gelmeden, bir şey söylemem ne doğru ne de yakışık olur” şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız