Pargalı’sız Muhteşem Yüzyıl nasıl olacak?

Muhteşem Yüzyıl’ın Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Pargalı İbrahim Paşa’nın infazının ardından neler yaşandığını göreceğiz.

Haberler 21.01.2013 - 11:29

Muhteşem Yüzyıl’a geçtiğimiz hafta veda eden Pargalı İbrahim Paşa’nın ardından Hatice Sultan sinir krizleri geçiriyor. Sultan Süleyman’ı babasına benzemekle suçluyor.

İNFAZ EDİLMESİNİN ARINDAN
Ölümünün ardından İstanbul Fındıklı’daki mezarı ziyaretçi akınına uğrayan Pargalı İbrahim Paşa’nın yokluğuna saraydakilerin nasıl tepki verdiklerini Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümde izleyeceğiz.

HATİCE SULTAN SİNİR KRİZLERİ GEÇİRİYOR
Yeni bölüm fragmanında sinir krizleri geçirdiği görülen Hatice Sultan, babasının nerede olduğunu soran kızına cevap vermekte zorlanıyor. Sultan Süleyman büyük bir üzüntü yaşarken Hatice Sultan’ı karşısına alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız