PKK'nın şehir yapılanmasına operasyon: 960 gözaltı

Kış üslenmesinden çıkan terör örgütü PKK'nın eylemlerini önlemeye yönelik, 9-20 Mart tarihlerinde ülke genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 960 şüpheli gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.03.2017 - 17:26

ARŞİV
Bölücü terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik ülke genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda, gözaltına alınan şüpheli sayısı 960'a yükseldi.

Kış üslenmesinden çıkan PKK'lı teröristlerin eylemlerini engellemek amacıyla güvenlik güçlerinin operasyonları devam ediyor.

DGH, KCK-TM gibi adlarla yapılanarak terörist faaliyet gösterenlere yönelik 9 Mart'ta ülke genelinde başlayan operasyonlar kapsamında 220 şüpheli daha gözaltına alındı.

Böylece 9-20 Mart tarihlerinde emniyet ve jandarma birimlerince gözaltına alınan şüpheli sayısı 960'a ulaştı.

İçişleri Bakanlığından 18 Mart'ta yapılan açıklamada, PKK'ya yönelik operasyonlarda 740 şüphelinin gözaltına alındığı bildirilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız