Polis 'böcek'i inceliyor

Başbakan Erdoğan'ın Ankara'daki evinin altındaki ofisinde dinleme cihazı bulunduğunu açıklamasının ardından, bilişim polisi dinleme cihazını inceliyor.

Haberler NTV Haber 23.12.2012 - 13:11

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin de dinlendiğini NTV-Star ortak yayınında "Evimin altındaki ofisimde dinleme cihazı bulundu" sözleriyle açıkça dile getirmesi dinlenme iddialarına yeni bir boyut getirdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Başbakan Erdoğan'ın bu açıklamasından çok daha önce Ankara Başsavcılığı konuya ilişkin kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Başsavcılık kaynakları, Başbakan'ın dinlendiği iddiaları basına yansır yansımaz savcılığın re'sen soruşturma başlattığını söyledi.

Soruşturmanın memur suçlarına bakmakla görevli büro tarafından gizli yürütüldüğü belirtildi.

Ankara Emniyeti Bilişim Polisi olaya ilişkin teknik incelemesini sürdürüyor. Bilişim şubesi incelemenin ardından kapsamlı bir rapor hazırlayacak..

Savcılığa iletilecek raporun, dinleme cihazının kaynağının tespitince önemli rol oynayacağı belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız