Portekiz'den Türkiye sinemasına 2 ödül

27. Festroia Uluslararası Film Festivali'nde Tayfun Pirselimoğlu’nun yönettiği 'Saç' ve Ahmet Boyacıoğlu'nun yönettiği 'Siyah Beyaz' ödül kazandı.

Haberler 16.06.2011 - 14:19

3 – 12 Haziran tarihlerinde Portekiz’in Setubal ve Lizbon kentlerinde gerçekleştirilen 27. Festroia Uluslararası Film Festivali'nden iki Türk filmi ödülle döndü.

Tayfun Pirselimoğlu’nun yönettiği, Ayberk Pekcan, Nazan Kesal ve Rıza Akın’ın rol aldığı Saç, ana yarışmada Fipresci ödülüne layık görüldü.

Yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu’nun üstlendiği, kadrosunda Tuncel Kurtiz, Taner Birsel, Şevval Sam, Erkan Can, Neat İşler ve Derya Alabora’nın yer aldığı Siyah Beyaz ise İlk Filmler Yarışmasında Özel Mansiyon kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız