Şahin: Umarım doğru değildir

CHP milletvekili Ahmet Ersin'in gizli tanık "Munzur"la görüşmesine bir tepki de TBMM Başkanı Şahin'den geldi. Şahin, "Cumhuriyet savcıları herhalde bu iddialarla ilgili bir inceleme bir soruşturma yapacaklar. Doğru olmamasını temenni ederim" dedi.

Haberler NTV Haber 14.03.2010 - 14:15

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP'li Ahmet Ersin'in Erzincan davasının gizli tanığı "Munzur" ile görüşmesiyle ilgili bir soru üzerine TBMM Başkanı şöyle konuştu:

"Ben de basından takip ediyorum. Bunları araştırmak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) görevi değil, yargının görevidir."

Meclis Başkanı, hukukçu olarak değerlendirmelerinin sorulması üzerine ise "Bu iddiadır. Henüz ispatlanmamıştır. Böyle bir konumda yorum yapmaktan sakınırım" dedi.

Şahin, Ahmet Ersin ile ilgili bir dosyanın kendisine ulaşması durumunda ne yapacağı yönündeki başka bir soruya ise dosyayı anayasa komisyonuna göndereceği yanıtını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız