Sevginiz onu da yaşatsın

WWF-Türkiye’nin nesli tehlike altındaki türlerin korunmasına yönelik yürüttüğü evlat edinme kampanyası ile 14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilinize anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

Haberler 08.02.2013 - 11:32

Denizlerin yaramaz çocukları yunuslar, denizlerin en yaşlı gezgini deniz kaplumbağası, sazlıklardaki büyük kulaklı saz kedisi ve denizin kayalık diplerini mesken edinmiş utangaç orfoz. Bu türlerin ülkemiz kara ve deniz sınırları içinde yaşamasının dışında pek de iç açıcı olmayan bir özellikleri var: Nesilleri tehlike altında.

WWF-Türkiye nesli tehlike altında olan türlerin korunması için evlat edinme kampanyasını yürütüyor. Sevgililer Günü’nde sevgiliniz adına sembolik bir evlat edinme sertifikası alarak nesli tehlike altında olan bu türlerin korunması çalışmalarına ve doğa koruma projelerine destek olabilirsiniz. Böylece, paylaştıkça çoğalan sevginizle nesli tükenmek üzere olan bir türün koruma çalışmalarına destek vermiş olacaksınız.

Evlat edinme seçenekleri:

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız