Sınıfta kız arkadaşını öldürüp intihar girişiminde bulundu

Bursa'da bir lise öğrencisi sınıfta tartıştığı kız arkadaşını yanında getirdiği silahla vurarak öldürerek intihar girişiminde bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 05.05.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 05.05.2017 - 11:43

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir lise öğrencisi, aynı sınıftaki kız arkadaşını silahla öldürüp intihar girişiminde bulundu. 

Alınan bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi'nde, lise öğrencisi H.C. (16) sabah erken saatlerde geldiği okulda, aralarında problem olduğu öğrenilen kız arkadaşı Nilüfer Acar'a (16) yanında getirdiği silahla, diğer öğrencilerin gözleri önünde ateş etti.

H.C, daha sonra aynı silahı başına doğrultup, ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

Öğretmenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Acar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan H.C ise Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Okuldaki diğer öğrenciler ise evlerine gönderildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

WHATSAPP'TAN YAZMIŞ

Bu arada, H.C.'nin sınıfın erkek öğrencilerinin oluşturduğu Whatsapp grubuna "Nilüfer’i vurmaya geliyorum" yazdığı ortaya çıktı ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız